Μαγικές ράβδοι στο Τμήμα Ένταξης

Οι ράβδοι

Αυτή είναι η αρχική προσπάθεια για την κατασκευή των μαγικών ράβδων, στη  Φυσική Αγωγή. Δοκιμάζουμε διάφορα υλικά και τρόπους (με γνώμονα το κόστος και τη λειτουργικότητα), για να προσεγγίσουμε στο μέγιστο το εκάστοτε εκπαιδευτικό αποτέλεσμα – στόχο.

και αφού πέρασαν από το Ε1........νά'τοι

και αφού πέρασαν από το Ε1……..νά’τοι

Τελικά λόγω υλικού (χαρτόνι), θα είχαν πολύ σύντομη ζωή ιδιαίτερα σε οποιαδήποτε επαφή με νερό. Αποχαιρέτησαν λοιπόν τον προαύλιο χώρο και μεταφέρθηκαν  στο Τμήμα Ένταξης.

εκεί χρησιμοποιούνται…έτσι…

κι έτσι….

Σημ. Ερώτηση συναδέλφου…γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε κυλίνδρους έτοιμους, σαν αυτούς που τοποθετούνται οι χάρτες ή τα σχέδια των αρχιτεκτόνων…

α. Δεν ήταν δωρεάν.

β. Δεν ανακυκλώναμε τίποτα, ίσα ίσα «βάζαμε στην κυκλοφορία» καινούργια αντικείμενα.

γ. Το πάχος του κυλινδρικού σωλήνα των χαρτών είναι πολύ μικρότερο από αυτό που χρησιμοποιήσαμε. Αν κατά λάθος πατηθεί θα καταστραφεί. Αυτό που χρησιμοποιήσαμε αντέχει ακόμα κι αν ανέβουν πάνω του τρεις μαθητές (δοκιμάστηκε).

Μας κόστισε: τίποτα…

Ιστολόγιο Φυσικής Αγωγής

σχετικά links
Τροχονόμος,  Carryball, Απλό Carryball, Carryball με σπάγκους, Sanski (σαν να είναι σκι), To Sanski στην πράξηΑλεξίπτωτα, Συν-γραφέας, Συν-γραφή και Συν-γραφείς,  – Συν-γραφέας, υλικά και κατασκευή, Κυνηγητό με ουρές & Οι Δράκοι με τις ουρές τουςΤο Σχολείο μας απόκτησε …bowlingΠαπουτσοσαλάτα, Σεντονο – volleyΜαγικές ράβδοιΜαγικές ράβδοι και… παίζουμεΜαγικές ράβδοι στο Τμήμα ΈνταξηςΠέτα τα Άχρηστα απ’ το σπίτι1ο Χολαργού + 12ο Ζωγράφου, +εργαστήκαμε και +αντηθήκαμε…(2)+εργασία 1ου Χολαργού – 12ου Ζωγράφου (3) … το παιχνίδι μας …. “Μαθητές και γονείς παίζουμε”…. το δια ταύτα…. Memory με καπάκια

Ένα Σχόλιο to “Μαγικές ράβδοι στο Τμήμα Ένταξης”

  1. margarita kourousi arampatzi Says:

    Μπράβο, συνεχίστε να μας ξαφνιάζετε ευχάριστα !!


Σχολιάστε