Επείγουσα Ανακοίνωση για τη Διαδικασία Αποσπάσεων

ΔΝΣΗ Π.Ε Β΄ΑΘΗΝΑΣ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ

Παραλαβή αντιγράφων ηλεκτρονικά καταχωρισμένων αιτήσεων απόσπασηςΚαλούνται οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ή σε Υπηρεσίες και Φορείς του ΥΠ.Δ.Β.Μ.Θ. στη Διεύθυνση Π.Ε. Β’ Αθήνας να προσέλθουν στο Παράρτημα της Διεύθυνσης (και μόνο σε αυτό ) Δήμητρος 8, Μαρούσιγια τον έλεγχο, υπογραφή και παραλαβή αντιγράφου της ηλεκτρονικά καταχωρισμένης αίτησής τους ως ακολούθως:
Οι εκπαιδευτικοί που δεν ανήκουν οργανικά στη Διεύθυνση Π.Ε. Β’ Αθήνας την Τετάρτη 6/6 και ώρες 11.00-16.00 στο Μαρούσι Δήμητρος 8 έναντι ηλεκτρικού σταθμού (τηλ 210-8065700)

Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά στη Διεύθυνση Π.Ε. Β’ Αθήνας την Πέμπτη 7/6 και ώρες 11.00-16.00 στο Μαρούσι Δήμητρος 8 έναντι ηλεκτρικού σταθμού (τηλ 210-8065700)

Διευκρινίζεται ότι:

1α. Για τη μοριοδότηση των αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ απαιτείται να υποβληθούν τα δικαιολογητικά που αφορούν τα επιμέρους κριτήρια μοριοδότησης (συνυπηρέτηση, οικογενειακοί λόγοι, εντοπιότητα, σοβαροί λόγοι υγείας ιδίων, συζύγου, γονέων, αδερφών, θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης, σπουδές στο ΠΥΣΠΕ απόσπασης). Όσον αφορά τους λόγους υγείας γονέων ή αδερφών, θα πρέπει να υποβληθεί και αποδεικτικό της περιοχής μόνιμης διαμονής τους.

1β. Για τις αιτήσεις απόσπασης σε φορείς και υπηρεσίες του ΥΠ.Δ.Β.Μ.Θ. απαιτείται υποβολή βιογραφικού σημειώματος.

1γ. Για τις αιτήσεις απόσπασης σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. απαιτείται υποβολή αναλυτικού βιογραφικού σημειώματος και επισήμων εγγράφων για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων όπως αυτά ορίζονται από τα άρθρα 12 και 21 του Ν. 3699/2008 (ΦΕΚ τ.Α΄ 199) με την επιφύλαξη του Κεφαλαίου Α’ (Νομικό πλαίσιο).

Ενημερωθείτε αναλυτικότερα από τις επισυναπτόμενες εγκυκλίους.

2. Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν εκδοθεί πρόσφατα (το τελευταίο τρίμηνο) και να προσκομιστούν τα πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα αυτών.

3. Η υποβολή των δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνει κατά την προσέλευση των εκπαιδευτικών για την υπογραφή της αίτησής τους τις παραπάνω μέρες και ώρες. Μεταγενέστερη υποβολή δικαιολογητικών δε θα γίνεται αποδεκτή.

4. Η μη προσέλευση για την υπογραφή της αίτησης απόσπασης κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες συνεπάγεται και ακύρωση της ηλεκτρονικής της καταχώρισης.

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄ Αθήνας


Συνημμένα:

Εγκύκλιος Αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ Σχολ. Έτους 2012-2013

Εγκύκλιος Αποσπάσεων σε Υπηρεσίες και Φορείς ΥΠΔΒΜΘ Σχολ. Έτους 2012-2013

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Ανακοινώσεις. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: