Επιτέλους κάποιος είδε…

Είναι σχεδόν ένας χρόνος που με αλλεπάλληλα χαρτιά ζητούσαμε, ως σχολεία 1ο & 6ο, από το Δήμο να αφαιρεθούν τα ταμπλό στη γωνία Σύρου και Περικλέους. Τα επιχειρήματά μας αφορούσαν στην ασφάλεια των μαθητών μας και ήταν τα εξής:

Διερχόμενοι από Παπάγου…

Τοποθετήθηκαν σε σημείο που τραβούν το βλέμμα των οδηγών και λίγα μόλις μέτρα μετά από αυτά βρίσκεται η κεντρική είσοδος των Σχολείων μας. Αν λάβει κανείς υπόψη ότι έχει και παρκαρισμένα αυτοκίνητα μπροστά στο σχολείο, οποιαδήποτε αναγκαία αντίδραση των οδηγών μειώνεται στο ελάχιστο αφού κοιτούσαν τα ταμπλό.

Διερχόμενοι προς Παπάγου

Μόλις πέσει το βλέμμα των οδηγών στα ταμπλό πρέπει υποχρεωτικά να στρίψουν προς τα δεξιά ή αριστερά,  για να συνεχίσουν το δρόμο τους… Αν προλάβουν …..

Αλήθεια τι προέβαλλαν τα ταμπλό;

Ενοικιαστήρια, μνημόσυνα, αγγελίες πώλησης οικοπέδων, πωλήσεις σπιτιών, κηδείες, ταινίες, ανακοινώσεις πολιτικών κομμάτων και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Αισθητικά απαίσιο, λειτουργικά επικίνδυνο. Παρόλα αυτά ο Δήμος ήταν αρνητικός στην αφαίρεσή τους για λόγους που ποτέ δεν ενημερωθήκαμε εγγράφως. Μέχρι χτες… όπου η νυν Αντιδήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ. Ρετσινιά, είδε τα πράγματα όπως έπρεπε να τα δει. Και τα ταμπλό αφαιρέθηκαν.

ήταν λοιπόν έτσι ….

κι έγινε έτσι…..

Advertisement
Αναρτήθηκε στις 1ο Χολαργού. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: