Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός σκίτσου με θέμα την Οδική Ασφάλεια

Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνεται τη διενέργεια πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού σκίτσου με θέμα «Η χρήση του δρόμου…είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ», που προτίθεται να διοργανώσει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα EDUCARTOON, στο πλαίσιο δράσεων του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ’-Ε’-ΣΤ’ τάξεων), Γυμνασίων και . Λυκείων της χώρας, δημοσίων και ιδιωτικών, όπως και ελληνόφωνων σχολείων του εξωτερικού.

Τα παιδιά καλούνται με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών να δημιουργήσουν έργα ατομικά ή ομαδικά (χιουμοριστικά σκίτσα, γελοιογραφίες, ζωγραφιές). Κάθε μαθητής ή ομάδα μαθητών μπορεί να υποβάλει μέχρι δυο έργα με το όνομα και το σχολείο των διαγωνιζομένων να αναφέρεται υποχρεωτικά στο πίσω μέρος του έργου. Το μέγεθος τους πρέπει να είναι από 210 Χ 297 mm (A4) έως 297X420 (A3).

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την 15η Φεβρουαρίου 2012 και λήγει στις 6 Απριλίου 2012, οπότε και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί τα μαθητικά έργα στην ταχυδρομική διεύθυνση: Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών για το μαθητικό διαγωνισμό «Η χρήση του δρσμου.,.είναι στο χέρι σου. Αύριο εγώ θα οδηγώ» Κερασούντος 2, Γραφείο 7, 62110 Σέρρες.

Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα και να τη στείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση kykloforiaki@dipe.ser.sch.gr  ως τις 9 Μαρτίου 2012.

Η αξιολόγηση των έργων θα γίνει τον Απρίλιο από επιτροπή που θα οριστεί από τους συνεργαζόμενους φορείς και το Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Θα απονεμηθούν τρία βραβεία και δεκαεπτά έπαινοι, ενώ βεβαιώσεις συμμετοχής θα λάβουν εκτός από τους μαθητές, οι σχολικές μονάδες και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί.

Φόρμα Συμμετοχής

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Γενικά. Ετικέτες: . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: