Σάββατο πρωί, κενός χρόνος, τέλεια! Αλεύρωμα στην κουζίνα. Στήσιμο φωτογραφικής σε τρίποδο. Καμιά ρύθμιση στη μηχανή. Όπως ήταν, όλα αυτόματα.
Και να το αποτέλεσμα:
δεν έχει γίνει καμιά επεξεργασία στις εικόνες. Δοκιμαστική λήψη ήταν. Τελειώνει ξαφνικά 😦
Γιατί το αναρτώ; για να προχωρήσουμε σ’ αυτό… 🙂
Συμπεράσματα – οδηγίες για πιθανούς μιμητές:
Το αλεύρι συμπεριφέρεται σαν σκόνη, δε «δουλεύεται» εύκολα. Προτιμότερο είναι να γίνει χρήση κάποιου υλικού που είναι κόκκοι. π.χ. Ζάχαρη, αλάτι.
Η σταθερή επιφάνεια που χρησιμοποίησα δεν βοηθάει στο να επανέλθει η ομοιομορφία στο αλεύρι ώστε να προχωρήσω στην επόμενη «σκηνή». Είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθεί μια μεταφερόμενη επιφάνεια ώστε να μπορείτε να την ταρακουνάτε και να επανέρχεται.
Χρειάζονται δύο για να γίνει καλύτερα και αποτελεσματικότερα η φωτογράφιση. Μετά από κάποιες φωτογραφίες βαρέθηκα να κοιτάω μέσα από το φακό και αφού ήταν σε τρίποδο η μηχανή θεώρησα ότι θα είναι ομοιόμορφες. Έπεσα έξω. Σε μερικές εικόνες η μηχανή δεν πρόλαβε να «νετάρει» και αυτές εμφανίζονται με άλλο χρώμα στο βίντεο.
Μη σκεφτείτε καν να φτερνιστείτε μπροστά στο αλεύρι… 🙂
Σχολιάστε