Διαγωνισμός Ζωγραφικής Galileo

O Διαγωνισμός Ζωγραφικής Galileo- είναι η ευκαιρία σας, για  να δώσετε το όνομά σας σε ένα Δορυφόρο του Προγράμματος Galileo που θα εκτοξευτεί στο Διάστημα!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα δημιουργήσετε μία ζωγραφιά η οποία αντιπροσωπεύει το θέμα «Διάστημα και Αεροναυτική». Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως αστέρια, πυραύλους, πλανήτες και δορυφόρους. Τί άλλο μπορείτε να σκεφτείτε από αυτά που υπάρχουν στο διάστημα;

Μπορείτε να φτιάξετε τη ζωγραφιά σας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε τεχνική σας αρέσει. Αυτό μπορεί να γίνει είτε σχεδιάζοντας, είτε ζωγραφίζοντας, είτε χρωματίζοντας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλων των ειδών τα υλικά όπως μπογιές, μαρκαδόρους, μολύβια, κόλλα και γκλίτερ. Το κυριότερο είναι να χρησιμοποιήσετε μια γενναία δόση φαντασίας!

Μετά θα ανεβάσετε τη ζωγραφιά σας εδώ. Μπορείτε να το κάνετε αυτό είτε σκανάροντας τη ζωγραφιά σας είτε βγάζοντας μια ψηφιακή φωτογραφία. Οι γονείς σας, οι δάσκαλοι ή η τοπική σας βιβλιοθήκη ίσως να μπορούν να σας βοηθήσουν. Μπορείτε να εισάγετε μόνο μια ζωγραφιά, γι’ αυτό να είστε σίγουροι πως διαλέξατε την αγαπημένη σας.

Πρέπει να ανεβάσετε τη ζωγραφιά σας μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 15 Νοεμβρίου 2011.

Έπειτα, μία Εθνική Κριτική Επιτροπή θα επιλέξει την καλύτερη ζωγραφιά. Ο νικητής/-τρια θα προσκληθεί σε μια Τελετή Απονομής Βραβείων στην οποία θα λάβει ένα πιστοποιητικό και ένα κύπελλο, τα οποία μπορεί να κρατήσει. Αυτά θα αντιπροσωπεύουν το δορυφόρο που θα πάρει το όνομα του νικητή.

Εάν ζείτε στην Ελλάδα και γεννηθήκατε είτε το 2000, είτε το 2001 είτε το 2002, τότε μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό

Advertisement
Αναρτήθηκε στις Ανακοινώσεις. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: